GRUNDSKOLENS STUDIEPLAN

SEMESTER 1

Begynderkurset, hvor du lærer grundsymbolikken samt systematisk at kunne danne dig overblik over et horoskops tydning.

Det vil sige, at i løbet af 1. semester lærer du om:

De 12 stjernetegn

Horoskopets Fem Porte

og andre bemærkelsesværdige ting, som dukker op, når vi åbner porten til en horoskoptydning. På den måde får du et indblik i de centrale temaer i et horoskop.

Du lærer astrologiens magiske alfabet at kende og får en øget bevidsthed om dig selv. Astrologi er en kortlægning af sjælens rejse i inkarnation, et indblik i dine fantastiske muligheder for udvikling som levende væsen på Jorden. Astrologien er en forening mellem det åndelige og det materielle.

Lær at tyde et horoskop ud fra de centrale temaer det enkelte horoskop indeholder samtidig med, at du lærer mere og mere om symbolik og får en større vision af meningen bag din virkelighed. Astrologien består af levende tankeformer, som du kan lære at kende og lære at bruge i dit liv.

Semester 1 er et selvstændigt kursus
‘Avanceret tydning for begyndere’. Du bliver taget ved hånden og ført ind i astrologiens magiske univers. Fokus i undervisningen er tydning og atter tydning af symboler og horoskoper.

Adgangskrav

er dyb interesse for mennesker og for livets mysterier …

 

Nyt hold start 26. august 2024

 

 

Lærebøger til 1. semester:

Spirituel tydning

Man kan nå dybere ind i de 12 stjernetegn ved at meditere over mottoerne udfra Herkules myterne.

I mottoerne er det sjælen, essensen eller det inderste jeg, der taler.

Planeter

En astrologisk tydning er en karakteranalyse. Det er et studie af planeternes bevægelse, og hvilken påvirkning de har på livet på Jorden. Planeternes placering i horoskopet, i tegn og i huse, fortæller om vores potentiale og begrænsninger.

Stråler

Begrebet Stråler tydeliggør, hvor vores udviklingspotentiale ligger. De hjælper med at få en dybere forståelse af, hvilke kræfter du har iboende og hvor dine arbejdsområder ligger på den indre vej.