Hvem er jeg?

Jeg har så længe jeg kan huske interesseret mig for mennesker, og har altid undret mig over hvordan vi kan være så forskellige, men på mange måder  alligevel så ens.
Jeg har som flest andre haft mine op og nedture. Jeg har altid haft en urokkelig tro på at der findes en vej igennem alle udfordringer – hvis vi arbejder på det.
Livserfaring sammen med Psykoterapi og Astrologi er nogle af de redskaber jeg som terapeut bruger i mit arbejde.

Jeg kan med dit fødselshoroskop, sammen med en psykoterapeautisk samtale, hjælpe dig med at opnå et større overblik og bedre forståelse af dit ståsted og hvorfor du reagerer som du gør.

Igennem en astrologisk konsultation kan vi i fællesskab finde ud af, hvad der gemmer sig i dig som ikke er pakket ud endnu.
Dette giver ofte mere klarhed og ro, når det gælder om at finde retning i livet. Dette giver som regel mere balance, overblik og indsigt i de dele af din personlighed som du ikke har givet nok opmærksomhed, og derfor ikke har dyrket nok. Et efterfølgende psykoterapeutisk forløb vil hjælpe dig med at få arbejdet med de forhindringer, der står i vejen for at du kan folde dig ud og skinne, som den sol du i virkeligheden er.

CV

Jeg har oprindeligt været i mesterlære som frisør på Færøerne, og fik mit svendebrev i 1999. Fordi jeg elsker kvalitet, enkelthed og professionalisme, flyttede jeg til Danmark, for at starte min frisørkarriere hos en af de førende frisører i Danmark Gun-Britt Zeller (Gun-Britt Coiffure). I de 6 år jeg var ansat hos Gun-Britt, fik jeg stor erfaring med at hjælpe mennesker til at få det hår og udseende de drømte om. Jeg kunne mærke, at min styrke lå i at være lyttende, nærværende, og intuitivt at vide hvad hver enkelt kunde havde af ønsker. Derfor oplevede jeg i mit håndværk og min rådgivning, at der var noget andet og mere jeg kunne. Jeg startede med at studere, først HF, og i 2010 startede min astrologiske rejse på Astrologisk Akademi, hvor jeg fik mit diplom som Spirituel astrolog i 2017. I 2022 blev jeg certificeret ID Psykoterapeut fra ID-Academy´s  psykoterapeutiske uddannelse.

  • 2010-2015: Grundskole i horoskoptydning på Astrologisk Akademi v/ Claus Herskind Houlberg.
  • Diplom som Astrolog.
  • 2015: Selvstændig praktiserende astrolog.
  • 2015-2017: Overbygning i spirituel horoskoptydning på Astrologisk Akademi v/ Claus Herskind Houlberg.
  • 2017: Diplom som spirituel astrolog.
  • 2017-2019: 2. Overbygning i spirituel horoskoptydning på Astrologisk Akademi v/ Claus Houlberg.
  • 2017-2021: Integral psykoterapeut studerende.
  • 2019: Starter med øveklienter ifm. min psykoterapeutuddannelse.
  • 2022: Certificeret ID Psykotarapeut på ID Academy hos Ole Vadum Dahl.
  • 2024: Starter på Grundforløb til sexolog- og parterapeutuddannelsen hos Joan Ørting

Giv mig en anmeldelse!

Jeg vil meget gerne høre om din oplevelse hos mig!

Bedøm mig og skriv en anmeldelse på Jona Olavsdottirs Google profil.

Anmeldelser

13. Maj 2022

Jeg opdagede fornyelig Jóna Ólavsdóttirs lokaler i mit nabolag, og det gjorde mig nysgerrig, så jeg bestilte en tid til en horoskopanalyse.

I det øjeblik jeg trådte ind i Jónas stemningsfulde lokale, som ligger i en stor, grøn baggård på Indre Nørrebro, kunne jeg mærke, at jeg var havnet det rigtige sted.

Lokalet, som emmer af ro og velvære, har Jóna indrettet med hyggelige kludetæpper, nogle store malerier i lyse farver på væggene, en briks med tæppe og pude, to brede, runde bambusstole beklædt med fåreskin, et kabeltromle-tebord med stearinlys og nogle krystaller, samt en stor skærm, så vi sammen kunne se på tegningen af mit horoskop.

Jóna er naturlig, varm, rolig og karismatisk i sin fremtoning. Hendes blik har en intensitet, der rummer livsindsigt, visdom og stor troværdighed. Jeg fik en følelse af, at hun kunne kigge lige ind i sjælen og bagom hele meningen med livet.

Selve sessionen havde hovedvægt på en analyse af horoskopet, men den bestod også af en nem og tillidsfuld dialog, der gjorde analysen jordnært virkelig og brugbart vedkommende.

Jóna gav mig en indsigt i mig selv, som udfoldede sig til en bredere vifte, end jeg normalt tænker mig selv i; og det på et både jordnært og åndeligt plan.

Jeg trådte ind i Jónas lokale uden forberedelse, men med nysgerrighed og spændt forventning og gik derfra med en følelse af opløftelse, bekræftelse, gåpåmod, forstærket optimisme og ikke mindst ny og spændende indsigt i astrologien, som jeg selv kun kender fra den klassiske side – samt en oplevelse af, at jeg virkelig havde været hos en professionel, der kan sit fag.

Jeg kan varmt anbefale Jóna; både som astrolog og psykoterapeut, for selvom jeg ikke havde bestilt psykoterapi, fornemmede jeg tydeligt, at de to ting hænger meget tæt sammen for Jóna.

 

- Linda Elvira Nielsdatter Gravesen

Lærer

10. maj 2022

Tusind tak for et virkelig inspirerende 1. semester.
Dette her er en rejse, med en helt særlig kvalitet, og jeg er så taknemmelig for at være med i din undervisning.
Du skaber et trygt og lærerigt rum, tak for det.
Glæder mig allerede til 2. semester i august 🙂

- Marianne Ølgaard

Zoneterapeut

2. august 2021

Jeg kan på det varmeste anbefale Jona der med sit nærvær, udstråling og intuition skaber de bedste rammer og åbner op for tillids porten med det samme. Jona er meget professionel og vidende, samtidig med at hun har både humor og masser af nærvær. At få en horoskop tydning hos hende er som at være et sted fyldt med klarhed og jeg gik derfra med en stærkere viden om hvem jeg er , hvor jeg skal hen og hvad min opgave er.

- Charlotte Dinnie Jensen 53år

CEO

4. Maj 2021

Tænkte på da jeg rejste hjem, hvad det er jeg synes der lykkes så godt i din måde at undervise os på. De 6 timer vi befinder os sammen er væk som at knipse med fingeren, samtidig er jeg energimæssigt brugt men også fyldt op med ene gode sager.

Jeg er for år tilbage blevet undervist af Ole Vadum fra ID Accademy og din undervisningsform minder om hans. Jeg tror det handler om at i er i stand til at undervise på flere frekvenser, og da jeg er særlig sensitiv modtager jeg jo på flere kanaler.

 Det rum der er skabt når vi kommer, er åbent, fordomsfrit og levende, og jeg har det som en fisk i vand i det rum <3
Gad vide om du er helt flad når vi tager af sted? For jeg tager i hvert fald fra på mange niveauer….

Jeg har lært, at stole på min fornemmelse. Jeg vidste bare at jeg skulle undervises af dig. Jeg har fået bekræftet at når noget mærker så rigtigt, så er det også rigtigt for mig. Nu tør jeg stole endnu merepå den klare fornemmelse jeg har indefra… hvis du forstår?

 🌼

- Birgitte Andreasen

Astrologistuderende

13. Maj 2021

Jóna skaber en dejlig intuitiv ramme omkring horoskoptydningen. De ting, som hun fortæller er meget spot on, og det var utrolig spændende at høre hende udfolde horoskopet. Man går fra samtalen med en følelse af “empowerment” og styrke.

- Anne Larsen og Marina Silfverberg,

Ejere af Cosmic Bound

17. Marts 2021

“Kan på det varmeste anbefale Jona 🙏

Er i en kæmpe proces hvor jeg skal forholde mig til mange ting fra min fortid, mit liv, hvem er jeg og hvor skal jeg hen. Når man skal ændre en vane eller tilgang kan det være svært st læne sig ind i det nye.

Jona’s tydning af mit horoskop giver mig tilliden til at læne mig ind i de styrker jeg besidder men som hidtil har været undertrykt.

Hendes tydning og vores dialog har givet mig et klart syn på hvem jeg er og hvor jeg skal hen, og er et fantastisk fundament for mit fremtidige liv.

Er meget taknemlig 🙏🙏🙏♥️

- Mette Reff Kafton

8. Marts 2021

“Mit møde med Jóna, samt hendes blide og vise tilgang til at formidle mit spirituelle horoskop var en stor oplevelse for mig.

Jeg så mit liv her på jorden i et højere perspektiv og det gav så god mening i forhold til gamle problemstillinger jeg har tumlet med. Jeg fik indsigter og stor forståelse for mig selv og min familie.

Jóna er et menneske med stor integritet. Jeg vil til enhver tid pege på hende som astrolog”

- Malan Egholm 55 år, Kunstner

14. September 2020

“Jeg har oplevet Jona som en meget kompetent og omsorgsfuld fortolker af mit horoskop. Hun er god til at spore sig ind på hvem hun sidder overfor og har en oprigtig ydmyghed omkring de fortolkninger hun giver videre. Jeg følte mig hele vejen i rigtig gode hænder, og jeg fik mange erkendelser og indsigter med hjem. Jeg kan klart anbefale Jona både til dem, der er spirituelle og dem der har brug for at få konkret vejledning.”

- Vibeke Rosenbeck, Chefkonsulent.

25. August 2020

“Tak for en god og lærerig seance. Roligt og kompetent førte du mig gennem mit fødselshoroskop. Med både mildhed og skarphed hjalp du mig, når jeg fik indsigter, der både bekræftede ting, men også vendte ting helt på hovedet for mig. Jeg er sendt godt og kærligt på vej med mit nye verdensbillede.”

- Signe Thorup 46 år, Jurist

20. August 2020

“Efter at jeg har været hos Jóna, er jeg blevet klogere på mig selv. Nu ved jeg at der er en grund til at jeg føler som jeg gør. Jeg har fået mod på at kigge dybere indad, og mod til at turde vælge den rigtige vej (for mig) fremadrettet, og ikke kun den sikre. Jeg føler at jeg kender mig selv bedre nu.”  

- Maria Elisabeth 39 år

 10. August 2020

Jeg har lige haft et behageligt møde med et professionelt menneske.
Jeg startede med at søge svar om fremtiden, men fandt istedet min indre kerne, en oplevelse af at være til og blive bekræftet i det jeg er og kan, samt udviklings muligheder.
Helt fantastisk oplevelse, kan klart anbefale et besøg hos Jona.
☺️

- Caroline 41 år, Selvstændig erhvervsdrivende.

23. Marts 2020

Nogle gange møder man mennesker man bare falder i hak med. Den fornemmelse havde og har jeg med Jóna. Jeg selv underviser i Enneagrammet og interesserer mig for astrologi. Jeg ville gerne se, om hun med horoskopet kunne se Enneagrammets personlighedstype.
Jeg bestilte en tid hos Jóna, og det nye for mig med Jónas tolkning var, at hun havde det åndelige og sjælelig med. Hun havde fundet ind til min essens af hvem jeg er.
Jóna formåede at møde mig på et dybere plan, end jeg før har mødt i astrologisk sammenhæng, og vi fik også kombineret Enneagrammet og astrologien. Det blev tydeligt for os begge, at man ikke kan finde Enneagrammets personlighedstype ved kun at se på stjernetegnet, men at det indebærer, man har hele horoskopet. Begge værktøjer gør det tydeligt at vi består af energi, og det er netop her de mødes.

Jeg kan varmt anbefale en konsultation hos Jóna, som vil give dig noget ud over det sædvanlige ved at finde de åndelige gaver, der er blevet dig givet ved fødslen.

-Birgitte Krogh Frederiksen, Psykoterapeut og Enneagramlærer

28. oktober 2019

Tak for samtalen, Jona. Det var meget hjælpsomt at tale med dig. Jeg er forundret over, at et horoskop kombineret med din evne til at fortolke og samtale, på så kort tid kunne sætte temmelig præcist fokus på det, jeg kom for at undersøge. Det var første gang vi mødtes, og alligevel havde du gennem astrologien adgang til at hjælpe mig til indsigter, der på én gang er kendte og nu står skarpere. I et nyt lys, kunne man måske sige.

-Mads 54 år

9. september 2019
I dag har været særlig – jeg har netop været hos en fantastisk kvinde, den spirituelle astrolog Jona Olavsdottir Fossa – det var en hjerteåbner – sjæleåbner – jeg er SÅ taknemmelig.
Jona arbejder meget roligt, ærbødigt og respektfuldt ift. at videregive de informationer horoskopet tegner omkring det menneske jeg er og kan blive. Det hele blev optaget på bånd, hvilket gav mig en enorm ro, ift. bare at kunne være tilstede i nuet og så kan jeg altid høre lydfilen igen, når jeg har brug for genopfriskning.
Jeg vil give hende mine varmeste anbefalinge.
-Tina Dybkjær

27. august 2019

Dygtig -Tydelig – Givende – Spirituel
Det er de første ord der jeg kommer i tanke om når jeg skal beskrive min session med Jóna.

-Astrologi var helt nyt for mig. Med læsningen fik jeg klarhed over emner jeg har haft svært ved at forstå med mig selv, personligt og spirituelt.

-Mand 28 år

27. juli 2019 

“Jeg kan varmt anbefale en astrologisamtale med Jóna. Jeg havde aldrig prøvet det før og blev positivt overrasket over, hvor givende en metode det er til at lære sig selv bedre at kende. Jóna er god til at formidle, hvad hun læser i ens horoskop, og hun bruger god tid på at forklare og uddybe alle aspekter, så der til sidst tegner sig et detaljeret billede af, hvem du er som menneske. Samtalen blev optaget, og jeg har haft stor glæde af at lytte det igennem flere gange efterfølgende”.

-Janne Cristensen

9. april 2019

“Jeg havde ingen erfaring med astrologi, og vidste derfor ikke hvad jeg skulle forvente, da jeg kontaktede Jóna for at få klarlagt nogle ting. Jeg havde brug for hjælp til, at finde ind til den rette vej. Jeg blev helt væltet omkuld af den indsigt og måden at kommunikere den, Jóna har. Jeg kan varmt anbefale Jóna som astrolog og menneske at tale med.”

 

-Hans 53 år

13. november 2018

“Jeg har været hos Jóna flere gange. Jóna går bagom det umiddelbare og har hjulpet mig til en endnu større forståelse af, hvilke kræfter der arbejder i mig. Hun bruger både astrologien og psykoterapien, når hun har hjulpet mig til at se, hvordan jeg som mor og kvinde kan bruge disse kosmiske kræfter til det højeste bedste, istedet for at kæmpe imod dem. Jeg har oplevet massive gennembrud efter mine konsultationer hos Jóna. Og sindsroen det afføder at blive set helt inde bagved af et andet menneske, det er den største gave.”

 

-Camilla Willumsen, cand.pæd. - moderskaber.dk

19. september 2018

“Jeg ønskede at få input til min livssituation, såvel privat som arbejdsmæssigt og fik nogle meget brugbare input og opmærksomhedspunkter med hjem. Jóna beskrev meget præcist, hvad der rør sig i øjeblikket, og det var en behagelig dialog om muligheder og udfordringer, som jeg kan se på i nærmeste fremtid. Jeg kan varmt anbefale Jóna både som astrolog og terapeut”.

 

-Susanne, coach.