Bestil en horoskoptydning ! 

  • Savner du at finde en balance mellem hvad du gør, og hvem du i virkeligheden er?
  • Har du lyst til at finde ud af, om det du laver er det rigtige for dig?
  • Er der sider af dig selv, som du længes efter at udforske?
  • Er du et sted i dit liv, hvor du har brug for følelsesmæssig sparring?
  • Mærker du smerte eller utilstrækkelighed fra barndommen eller tidligere forhold?

En astrologisk tydning af dit fødselshoroskop, vil hjælpe dig med at opnå et større overblik og bedre forståelse af dit ståsted og hvorfor du reagerer som du gør.

Psykologisk astrologi – fødselshoroskopet fortæller dig om dine muligheder for selvudvikling.

Nogle gange har vi talenter vi ikke er bevidst om – det kan der være mange grunde til. Når vi bliver født ind i en familie arver vi nogle af familiens adfærdsmønstre. Vi vælger de roller som passer bedst ind i scenen som er blevet sat. Igennem en astrologisk konsultation kan vi i fællesskab finde ud af, hvad der i virkeligheden gemmer sig i dig som ikke er opdaget endnu. Dette giver ofte mere klarhed og ro, når det gælder om at finde retning i livet.

Esoterisk/spirituel astrologi – fødselshoroskopet fortæller dig, hvem du er på et højere plan end din egen selvudvikling.

Det kan virke frustrerende, når man har opnået alt man drømte om, men stadig har denne følelse af at noget mangler. Det kan være en følelse af en indre længsel, men du ved ikke helt hvad du længes efter. En esoterisk tydning kan gøre det mere tydeligt hvad dette NOGET er.

Par-horoskop voksne (synastri)

Psykologisk og spirituel tydning, hvor to personers horoskoper sammenholdes for at beskrive deres samspil. Kan anvendes i forbindelse med et parterapeutisk forløb. Begge parter skal være tilstede. For at få mest ud af en par-tydning, anbefaler jeg at begge har fået en individuel tydning først. Men det er ikke et krav.

Bestil en horoskoptydning!

Du får en tydning af dit fødselshoroskop, og et udprint af dit horoskop sammen med en lydoptagelse, hvis du ønsker det.

1 time:     kr.1500,-

1,5 time: kr.2000,-

Bestil en par-horoskoptydning!

I får først en kort tydning af Jeres individuelle fødselshoroskoper og derefter en synastri tydning, som viser jeres styrker, ressourcer og udviklingspunkter, som par.

1 – 2 timer: kr. 2000,-

Spirituel tydning

Man kan nå dybere ind i de 12 stjernetegn ved at meditere over mottoerne udfra Herkules myterne.

I mottoerne er det sjælen, essensen eller det inderste jeg, der taler.

Planeter

En astrologisk tydning er en karakteranalyse. Det er et studie af planeternes bevægelse, og hvilken påvirkning de har på livet på Jorden. Planeternes placering i horoskopet, i tegn og i huse, fortæller om vores potentiale og begrænsninger.

Stråler

Begrebet Stråler tydeliggør, hvor vores udviklingspotentiale ligger. De hjælper med at få en dybere forståelse af, hvilke kræfter du har iboende og hvor dine arbejdsområder ligger på den indre vej.

Bestil en horoskoptydning

 

Jeg skal bruge dine fødselsoplysninger:
tid/dato/sted.
Hvis du mangler dit fødselstidspunkt, kan det findes her:

Klik for at gå til Statsarkivet

Du får en tydning af dit fødselshoroskop, og et udprint af dit horoskop sammen med en lydoptagelse, hvis du ønsker det.

Horoskoptydning 

1 time:     kr.1500,-

1,5 time: kr 2000,-

via Zoom
Jeg tilbyder også konsultationer via Zoom. Det foregår på samme måde som en almindelig konsultation, hvor vi taler sammen og gennemgår dit horoskop.