De 12 stjernetegn

Klik her for at vende tilbage til oversigten over de 12 stjernetegn

Løve

20./21. juli til 22./23. august

At være “Løve” som stjernetegn betyder, at den dag man blev født, stod Solen i Løvens tegn.
Der er 12 stjernetegn i et horoskop, og Solen er en måned i hvert tegn.

 

Hvor vi i Krebsens tegn har været optaget af tryghed, og at høre til, handler Løvens tegn om SELVBEVIDSTHED, stolthed og personligt mod! Det handler om at stå ved sig selv, og at hvile i sig selv.

Ligesom Tyren, Skorpionen og Vandbæreren, er Løven et Fast tegn. Det der karakteriserer et Fast tegn er beslutsomhed, vedholdenhed og kærlighed. Kærlighed forstået som at investere nok af sig selv i noget, til at det kan blive manifesteret til en blivende værdi.

Løven er den fødte leder og kan godt lide at være i centrum. Løven er generøs, har glimt i øjet og charme. Derfor er det oplagt, at en Løve er vellidt og beundret, også i sociale sammenhænge. Hvis en Løve derimod ikke bliver beundret, så lider den og kan komme til at “fylde” på en uhensigtsmæssig måde.

Nogle ville måske sige, at Løven er selvfed, men det ér vigtigt at stå ved sig selv. Man KAN ikke elske andre mere, end man elsker sig selv.

En dybere betydning af Løven kan bedst forstås igennem dens esoteriske motto:

-‘Jeg er dét, og det ér jeg’.

Esoterisk handler Løvens tegn om, at vi er hvad vi identificerer os med og giver os hen til. I vores udvikling har vi altid et valg og kan identificere os med noget nyt og større. På denne måde kan vi hele tiden nå et nyt sted i vores bevidsthed og dermed vores identitet.

Vi har alle Løvens tegn et sted i vores fødsels-horoskop. Alle som har Solen i Løvens tegn, har Løven som grundenergi.