De 12 stjernetegn

Klik her for at vende tilbage til oversigten over de 12 stjernetegn

Tvilling

 

20./21. maj til 20./21. juni

At være Tvilling som stjernetegn betyder, at den dag du blev født, stod Solen i Tvillingernes tegn.
Der er 12 stjernetegn i et horoskop, og Solen er en måned i hvert tegn.

Efter at vi først har været en måned igennem Vædderens tegn, hvor “Impuls” er nøgleordet, og derefter en måned i Tyrens tegn, med manifestation eller “form” som nøgleord, er vi landet i tvillingernes tegn.

Tvillingernes tegn handler om “dualitet” – det handler om bevidstheden om at der findes andre mennesker, end en selv, og at vi mennesker er andet og mere end vores personlighed.

Tvillingerne er et luft-tegn, som er mentalt, dvs. at rigtig meget foregår i hovedet. Tvillingerne er kendetegnet ved at være meget nysgerrige og interesserede i al form for viden. Om Tvillingerne har forstået alt det de ved, har de nogle gange alt for travlt til at finde ud af, de vil have mere viden .

Fordi Tvillingerne er så nysgerrige, og hele tiden på jagt efter mere viden og information, vil nogle måske sige at de er lidt flyvske og overfladiske . I virkeligheden er det den mentale aktivitet og evnen til at konversere, samle og videregive viden, der er drivkraften for en Tvilling. En Tvilling er vild med at være i dialog, den vil gerne tale med alle slags mennesker, og dele dens viden med andre. Dette gør at Tvillingens tegn er god til at “bygge bro” imellem mennesker med forskellige overbevisninger.
Tvillingens glæde og nysgerrighed gør den meget “levende”, og gør at den har noget barnligt over sig .

En dybere betydning af Tvillingen kan bedst forstås igennem dens esoteriske motto:

-“Jeg erkender mit andet selv, og når dette selv toner bort, vokser og stråler jeg”.

Esoterisk handler Tvillingens tegn om at erkende vores tillærte former. Det kan vi f.eks. gøre igennem terapi, for når vi ser og erkender vores former, som dele af vores personlighed, kan vi begynde at give slip på dem og vokse som sjæle.

Vi har alle Tvillingens tegn et sted i vores fødsels-horoskop. De som har Solen der, har Tvillingen som grundenergi.