Tid til kreativitet☀️ 
Tydningsmæssigt hører kreativitet (selvudtryk) til Solen, Løven og i 5. Hus. 
5. Hus er det sted din kreativitet kommer til udtryk. Har du en eller flere planeter i det hus, fortæller det tegn de står i, hvordan din kreativitet kommer til udtryk.

Jeg har bl.a månen stående i 5. Hus. I Jomfruens tegn. Personligt handler Månen om vores følelsesliv, om alt det vi har arvet fra familien, og ikke er særlig bevidste om. Den handler også om det som, af en eller anden grund, får os til at føle os trygge, og til at søge opmærksomhed. 
Jeg har Månen i Jomfruens tegn. Jomfruen står for ordentlighed, nøgternhed og praktisk sans.

Min højtelskede farmor, som var enke, strikkede “Skibstrøjer” hele min barndom. Trøjerne solgte hun til de færøske sømænd, og tjente på den måde til dagen og vejen … om det er en af grundene til at jeg mærker ro, glæde og nærmest en lykkefølelse, når jeg strikker for/til andre, det vides ikke, men det tror jeg ?