https://www.alt.dk/horoskop/astrologien-kan-finde-retningen-i-livet

Find retningen i livet

Hos Jona Olavsdottir er arbejdet med selvindsigt og bevidsthedsudvikling det, der bliver sat rigtig meget fokus på. Det er, når du er mere bevidst om dine roller og mønstre, at du har lettere ved at finde en retning i livet, og ikke at gentage uhensigtsmæssig adfærd.

Psykologisk astrologi: 
Igennem en astrologisk konsultation kan I i fællesskab finde ud af, hvad der i virkeligheden gemmer sig i dig, som ikke er opdaget endnu. Dette giver ofte mere klarhed og ro, når det gælder om at finde retning i livet.

Esoterisk/spirituel astrologi: 
Fødselshoroskopet fortæller dig, hvem du er på et højere plan end din egen selvudvikling.

Det kan virke frustrerende, når man har opnået alt, man drømte om, men stadig har denne følelse af, at noget mangler. Det kan være en følelse af en indre længsel, men du ved ikke helt, hvad du længes efter. En esoterisk tydning kan gøre det mere tydeligt, hvad dette NOGET er.