De 12 stjernetegn

Klik her for at vende tilbage til oversigten over de 12 stjernetegn

Skytte

21./22. november til 21./22. december

At være “Skytte” som stjernetegn betyder, at den dag man blev født, stod Solen i Skyttens tegn.
Der er 12 stjernetegn i et horoskop, og Solen er en måned i hvert tegn.

Skytten er et ildtegn, og handler om ildhu, begejstringsevne og vækst. Vi har lige været en måned i skorpionens tegn hvor det handler om at bore dybt efter en forklaring på alle livets fænomener. Når vi nu er på vej ind i skytten, er det troen på at alt har en dybereliggende årsag, der gør at vi søger efter den evige sandhed, simpelthen for at skabe et overblik.

Skytten er visionær, og ønsker at skabe sig det helt store overblik over alle sider af livet. Skytten vil gerne skabe sin egen livsfilosofi, og en altsammenhængende, kosmisk filosofi, som skal være til gavn for alle. Det er helhedens velbefindende skytten er interesseret i, og ikke kun egne personlige ønsker. Skytten er kendt for sin ildhu og begejstringsevne. En evne som ikke kan undgås at virke smittende på andre.

Kort sagt handler skyttens tegn om glæde, begejstring, optimisme, held, ærlighed og åbenhed. Det handler om udvikling, udvikling, udvikling …

En dybere betydning af tegnet kan forstås igennem dets esoteriske motto:

‘Jeg ser målet. Jeg når dette mål, og derefter ser jeg et andet’.

Det handler om en øget forståelse af de store lovmæssigheder. Det handler om bevidsthedsudvikling, men her er det rigtig vigtigt at tage små skridt, fordi vi kan kun rumme brudstykker af den store virkelighed.

Vi har alle Skyttens tegn et sted i vores fødsels-horoskop. De, som har Solen der, har Skyttens tegn som grundenergi.