Astrologiskolen

Som studerende vil du lære astrologiens magiske sprog fra bunden af. Jeg har besluttet at videregive astrologien på bedste vis, på samme måde som jeg har modtaget den på Astrologisk Akademi, af Claus Herskind Houlberg.

Hvad lærer jeg på astrologi kurset?

Astrologi handler om mennesket og universet samt hvordan menneskelig bevidsthed hænger sammen med kosmos og kaos. Det er et studie af hvordan planeternes bevægelse påvirker alt liv på jorden.

Horoskoptydning er en karakteranalyse, som kan belyse det enkelte menneskes situation. Det gælder både i hverdagen, psykologisk og spirituelt. Tilsammen hedder denne astrologiske tilgang esoterisk horoskoptydning eller bevidsthedsastrologi.

Tydning skal erfares

I min undervisning vil jeg hjælpe dig med at se det, du ikke kan læse dig til. Der er en del viden du kan få, ved at læse dig til det, men det er ikke det hele. Jeg vil gerne hjælpe dig til at blive i stand til at se det, der ligger bagved det tilsyneladene.

På dette astrologikursus bruger jeres egne horoskoper som eksempel i undervisningen. Min erfaring er at undervisningen bliver mere levende og relevant for jeres videre arbejde og fordybelse.

For at du kan tyde et horoskop kræver det at du træner en del. Det er godt fra starten af at finde ligesindede at træne med, både nogen med erfaring og uden erfaring. 

En esoterisk vinkel

Min forståelse af astrologien er esoterisk, og det bærer min undervisnig præg af fra dag 1. Vi kommer på dette kursus ind på esoteriske herskere, chakraer, sjælshoroskopet og stråletriangler. De 7 stråler og 3 kors. Ascendanten og MC esoterisk. 

Diplom

Når du har gennemført de 4 semestre på grunduddannelsen på skolen for horoskoptydning ved JONA OLAVSDOTTIR, får du et deltagerbevis på at du har fået 96 undervisningstimer (120 lektioner) og har derved erhvervet nødvendig kunnen og viden til at praktisere som astrolog.

Grundskolens Studieplan

SEMESTER 1

Begynderkurset, hvor du lærer grundsymbolikken samt systematisk at kunne danne dig overblik over et horoskops tydning.

Se mere

SEMESTER 2

Anden del af begynderkurset, hvor du lærer at gå lidt mere i detaljer samt lærer at kombinere symbolernes betydning.

Se mere

SEMESTER 3

Horoskopets symbolik og symbolernes basis-kombinatorik trænes gennem horoskoptydning. De forskellige tydningslag introduceres.

Se mere

SEMESTER 4

Det fjerde semester er begyndelsen på den avancerede del af astrologien. Vi kigger på relationen imellem to eller flere horoskoper, og hvilket samspil der er mellem horoskoperne. Det er også det man kalder Parhoroskop.

Se mere

SEMESTER 5 – Esoterisk 

På den esoteriske overbygning lærer du hvordan tyder horoskopet på et dybere plan end det personlige.

Se mere

22.03.2024

Jeg har med stor fornøjelse deltaget i ét semester på esoterisk overbygning. Jeg fik nogle gode værktøjer til at gøre esoterisk tydning mere enkel og anvendelig i praksis. Jóna er god til at inddrage alle deltagere i undervisningen på en måde, så man både forstår sig selv bedre og får mange eksempler på, hvordan tydningen kan gribes an.

Susanne Kirketerp-Møller

11.01.2024

“Kære Jóna

Tusind tak for et virkelig givende, spændende, nærværende og indsigtsfuldt forløb på grunduddannelsen.

Det har været en stor oplevelse, at lære det smukke symbolsprog som astrologien er, både personligt og professionelt.

Du har på fineste vis, i alle fire semestre, vist os vej til astrologisk viden og en stor forståelse, så det kan anvendes i praksis.

Med din undervisningsform, har du nænsomt og empatisk ledt os gennem en egenforståelse, som en forudsætning for at kunne forstå og støtte andre.

Du har givet mig mod til, at jeg nu trygt kan bruge astrologien som værktøj i min klinik.

Det er til stor glæde for mig og mange af mine klienter”

Fra hjertet tak, Jóna

Marianne Ølgaard

11.05.2023

Semester 1 på Jónas astrologiuddannelse har givet mig langt mere end jeg havde turde drømme om. Jóna er en rigtig dygtig formidler af det astrologiske felt og så er hun nærværende og åbensindet i sin undervisning. Jeg er allerede nu efter første semester i stand til at give folk nogle brugbare tydninger og har samtidigt lært så meget om mig selv og mit eget horoskop. Jeg har naturligvis meldt mig til andet semester og giver mine varmeste anbefalinger til Jóna

Marie Corinth Frimann

11.05.2023

På Jona’s astrologi hold er der nysgerrighed og åbenhed. Der er passion for planeter, med plads til det virkelige livs observationer. Og så er der konkrete og strukturerede gennemgange- her på hold 1 om de basale måder vi kan dykke ned i et horoskop på. Ret hurtigt er vi alle begyndt at læse horoskoper for andre.

Jona har en helt utrolig ro

og rummelighed, og jeg er så taknemmelig for at lytte til min egen intuition og vælge Jona’s skole da jeg skulle vælge mit lærested indenfor astrologien. At Jona har stor interesse og viden om den Helio- centriske astrologi har osse påvirket mit valg. Jeg kan anbefale Jona’s astrologi skole på det varmeste til alle der gerne vil lære dette fantastiske fag fra bunden..

Charlotte Grøngaard

15.05.2023

Det jeg længe havde ønsket, gik i opfyldelse.

Efter 1. semester på Astrologiskolen, er jeg ikke længere i tvivl, – det er her jeg hører til, og jeg glæder mig til at dykke endnu dybere ind i astrologien i de kommende semestre.

Jóna forstår at give sin viden videre på en spændende og meningsfuld måde. Hun skaber et trygt rum med sit nærvær, hvor der er plads til både humor og fordybelse.

Jette Lauridsen

10.05.2022

Tusind tak for et virkelig inspirerende 1. semester.
Dette her er en rejse, med en helt særlig kvalitet, og jeg er så taknemmelig for at være med i din undervisning.
Du skaber et trygt og lærerigt rum, tak for det.
Glæder mig allerede til 2. semester i august 🙂

Marianne Ølgaard

Zoneterapeut

4. Maj 2021

Tænkte på da jeg rejste hjem, hvad det er jeg synes der lykkes så godt i din måde at undervise os på. De 6 timer vi befinder os sammen er væk som at knipse med fingeren, samtidig er jeg energimæssigt brugt men også fyldt op med ene gode sager.

Jeg er for år tilbage blevet undervist af Ole Vadum fra ID Accademy og din undervisningsform minder om hans. Jeg tror det handler om at i er i stand til at undervise på flere frekvenser, og da jeg er særlig sensitiv modtager jeg jo på flere kanaler.

 Det rum der er skabt når vi kommer, er åbent, fordomsfrit og levende, og jeg har det som en fisk i vand i det rum <3
Gad vide om du er helt flad når vi tager af sted? For jeg tager i hvert fald fra på mange niveauer….

Jeg har lært, at stole på min fornemmelse. Jeg vidste bare at jeg skulle undervises af dig. Jeg har fået bekræftet at når noget mærker så rigtigt, så er det også rigtigt for mig. Nu tør jeg stole endnu merepå den klare fornemmelse jeg har indefra… hvis du forstår?

Birgitte Andreasen

Astrlogistuderne

Spirituel tydning

Man kan nå dybere ind i de 12 stjernetegn ved at meditere over mottoerne udfra Herkules myterne.

I mottoerne er det sjælen, essensen eller det inderste jeg, der taler.

Planeter

En astrologisk tydning er en karakteranalyse. Det er et studie af planeternes bevægelse, og hvilken påvirkning de har på livet på Jorden. Planeternes placering i horoskopet, i tegn og i huse, fortæller om vores potentiale og begrænsninger.

Stråler

Begrebet Stråler tydeliggør, hvor vores udviklingspotentiale ligger. De hjælper med at få en dybere forståelse af, hvilke kræfter du har iboende og hvor dine arbejdsområder ligger på den indre vej.