Astrologiskolen

v/ Jona Olavsdottir

Astrologiskolen

Som studerende vil du lære astrologiens magiske sprog fra bunden af. Jeg har besluttet at videregive astrologien på bedste vis, på samme måde som jeg har modtaget den på Astrologisk Akademi, af Claus Herskind Houlberg.

Hvad lærer jeg på skolen?

Astrologi handler om mennesket og universet samt hvordan menneskelig bevidsthed hænger sammen med kosmos og kaos. Det er et studie af hvordan planeternes bevægelse påvirker alt liv på jorden.

Horoskoptydning er en karakteranalyse, som kan belyse det enkelte menneskes situation. Det gælder både i hverdagen, psykologisk og spirituelt. Tilsammen hedder denne astrologiske tilgang esoterisk horoskoptydning eller bevidsthedsastrologi.

Tydning skal erfares

I min undervisning vil jeg hjælpe dig med at se det, du ikke kan læse dig til. Der er en del viden du kan få, ved at læse dig til det, men det er ikke det hele. Jeg vil gerne hjælpe dig til at blive i stand til at se det, der ligger bagved det tilsyneladene.

Vi bruger jeres egne horoskoper som eksempel i undervisningen. Min erfaring er at undervisningen bliver mere levende og relevant for jeres videre arbejde og fordybelse.

For at du kan tyde et horoskop kræver det at du træner en del. Det er godt fra starten af at finde ligesindede at træne med, både nogen med erfaring og uden erfaring. 

En esoterisk vinkel

Min forståelse af astrologien er esoterisk, og det bærer min undervisnig præg af fra dag 1. Vi kommer ind på esoteriske herskere, chakraer, sjælshoroskopet og stråletriangler. De 7 stråler og 3 kors. Ascendanten og MC esoterisk. 

Online undervisning på zoom!

Tilmeld til studiestart i februar 2022, SEMESTER 1 på Zoom. Pris: kr 3000,-

GRUNDSKOLENS STUDIEPLAN

SEMESTER 1

Begynderkurset, hvor du lærer grundsymbolikken samt systematisk at kunne danne dig overblik over et horoskops tydning. Se mere

SEMESTER 2

Anden del af begynderkurset, hvor du lærer at gå lidt mere i detaljer samt lærer at kombinere symbolernes betydning. Se mere

SEMESTER 3

Horoskopets symbolik og symbolernes basis-kombinatorik trænes gennem horoskoptydning. De forskellige tydningslag introduceres. Se mere

SEMESTER 4

Det fjerde semester er begyndelsen på den avancerede del af astrologien, hvor man ser på prognosens samspil mellem horoskoperne. Se mere

Stjernetegn

Der er 12 stjernetegn i et horoskop, og Solen er en måned i hvert tegn.

Læs mere

Spirituel tydning

Man kan nå dybere ind i de 12 stjernetegn ved at meditere over mottoerne udfra Herkules myterne.

I mottoerne er det sjælen, essensen eller det inderste jeg, der taler.

Planeter

En astrologisk tydning er en karakteranalyse. Det er et studie af planeternes bevægelse, og hvilken påvirkning de har på livet på Jorden. Planeternes placering i horoskopet, i tegn og i huse, fortæller om vores potentiale og begrænsninger.

Stråler

Begrebet Stråler tydeliggør, hvor vores udviklingspotentiale ligger. De hjælper med at få en dybere forståelse af, hvilke kræfter du har iboende og hvor dine arbejdsområder ligger på den indre vej.

Skriv til mig!

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du gerne vil bestille en tid til en horoskoptydning etc.

(Vælg service i formularen)

 

Skriv til mig!

Tilmeld Nyhedsbrev

 

Kontakt info

Astrolog og Psykoterapeut

Jóna Ólavsdóttir 

Korsgade 10, gården

2200 København N

Telefon: 26 18 36 92
Email: info@jonaolavsdottir.dk

CVR: 31443512

Diplomuddannet Spirituel Astrolog fra Astrologisk Akademi v/ Claus Herskind Houlberg

ID Psykoterapeut studerende på 4. år ID Academy

Fagmedlem af Astrologisk Selskab (FAS)

Medlem af Spirituelle Astrologers Netværk (SAN)

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Find vej