De 12 stjernetegn

Klik her for at vende tilbage til oversigten over de 12 stjernetegn

Tyr

Tyren 19./20. april til 20./21. maj

19./20. april har solen været en måned i Vædderens tegn. Det har været en tid der har været præget af forandring og nye tiltag. Vædderens tegn handler nemlig om at gå forrest og at være pionér. Den er meget optaget af at sætte nye projekter i gang.

Når solen træder ind i Tyrens tegn, skifter energierne. Nu er der ikke længere fokus på at forandre, men mere på at få tingene til at fungere i praksis. Med andre ord, der hvor der har været fokus på at sætte ting igang, må der nu skabes en struktur og en form.

Tyren er et jordtegn. Den er meget arbejdsom, praktisk og vedholdende, nogle ville sige stædig. Det betyder meget for en Tyr at være med i hele processen, når noget skal laves – og det tager tid. Nydelsen i det at se noget blive skabt er meget tilfredsstillende for tegnet. Så Skønhed, og at skabe kvalitet og resultater, er af stor betydning for en Tyr!
Tyren kan også godt lide at ting er forudsigelige, og til at tage og føle på. Derfor er det utrygt for den, hvis der bliver lavet om på tingene. Den har det bedst med at gå fremad i et støt og roligt tempo.

“En ting er at sætte noget igang, noget andet er at gøre det færdigt – og se et smukt resultat!”.

Nogle vil sige, at Tyren er materialistisk. Den er jo så optaget af skønhed og begærlig efter fysiske ting. Den har et stort behov for nydelse, på alle planer … og magelig er den også! … men i virkeligheden handler det i Tyrens tegn om at have så meget kærlighed til ting og det man gør, at man ikke kan andet end være vedholdende. Tyren elsker at manifestere noget, og synet af et konkret resultat er det bedste den ved.

En dybere betydning af Tyren kan bedst forstås igennem dens esoteriske motto:

-“Jeg ser, og når øjet åbnes, er alt lys”.

Esoterisk handler Tyrens tegn om at se andre kvaliteter end dem, der er synlige for øjet. Udviklingen for Tyren er at begynde at se med det indre blik … de dybe indre kvaliteter – At se bag om det tilsyneladende, hvor der åbnes for en ny dimension af lys.

Mennesker der er født i tidsrummet 19. april til 20. Maj har solen stående i Tyrens tegn – De er det, man astrologisk kalder for Tyr.

Der er 12 stjernetegn i et horoskop, og Solen er en måned i hvert tegn.

Vi har alle Tyrens tegn et sted i vores fødselshoroskop. De som har Solen der, har Tyren som grundenergi.