Artikel i ALT.dk: Astrologien kan finde retningen i livet

https://www.alt.dk/horoskop/astrologien-kan-finde-retningen-i-livet

Find retningen i livet

Hos Jona Olavsdottir er arbejdet med selvindsigt og bevidsthedsudvikling det, der bliver sat rigtig meget fokus på. Det er, når du er mere bevidst om dine roller og mønstre, at du har lettere ved at finde en retning i livet, og ikke at gentage uhensigtsmæssig adfærd.

Psykologisk astrologi: 
Igennem en astrologisk konsultation kan I i fællesskab finde ud af, hvad der i virkeligheden gemmer sig i dig, som ikke er opdaget endnu. Dette giver ofte mere klarhed og ro, når det gælder om at finde retning i livet.

Esoterisk/spirituel astrologi: 
Fødselshoroskopet fortæller dig, hvem du er på et højere plan end din egen selvudvikling.

Det kan virke frustrerende, når man har opnået alt, man drømte om, men stadig har denne følelse af, at noget mangler. Det kan være en følelse af en indre længsel, men du ved ikke helt, hvad du længes efter. En esoterisk tydning kan gøre det mere tydeligt, hvad dette NOGET er.

Terapeutiske metoder

På den fire årige ID Psykokerapeut uddannelse har jeg studeret et bredt udvalg af de mange forskelligartede terapeutiske metoder og indfaldsvinkler, som eksperter igennem årtier har erfaret, er de mest virkningsfulde i forhold til at hjælpe flest muligt mennesker med de mest almindeligt forekommende følelsesmæssige og sociale problemer.

Metoderne kan inddeles i 6 overordnede indfaldsvinkler til psykoterapi:

1. Samtaleterapi

2. Kropslæsning og psykoterapi

3. Psykoterapi og Drømmetydning

4. Tegne-terapi

5. Rollespil og psykodrama

6. Krops-psykoterapi

Læs mere om metoderne her!

Planeter

En astrologisk tydning er en karakteranalyse. Det er et studie af planeternes bevægelse, og hvilken påvirkning de har på livet på Jorden.

Planeternes placering i horoskopet, i tegn og i huse, fortæller om vores potentiale og begrænsninger. Læs mere om planeterne her.

Spirituel tydning

Man kan nå dybere ind i de 12 stjernetegn ved at meditere over mottoerne udfra Herkules myterne. I mottoerne er det sjælen, essensen eller det inderste jeg, der taler.

Se mere her: spirituel tydning

Identitet og identifikation.

Spørgsmålet ”Hvem er jeg” kan være rigtig svært at svare på, fordi hvad betyder det egentlig. Du er det du identificerer dig med, men hvad vil det sige? og hvad er det? Hvis du har svært ved at finde din udtryksform eller hvem du er, kan det være fordi du identificerer dig med din historie og ikke hvem du i virkeligheden er.

Astrologisk handler Solen om vores bevidste lys, altså hvor vi skinner som person, og Månen fortæller om fortiden, familie arven og bevidstheden om dem. Det vi identificerer os med skifter i takt med at vi udvikler os, og vokser bevidsthedsmæssigt som mennesker.


”Jo mere du får arbejdet med uhensigtsmæssige mønstre nedarvet fra familien, des stærkere skinner din Sol”.


Til en start, igennem opvæksten, identificerer vi os i forhold til vores familie. Det kan være roller som: Den nemme datter eller søn, den hidsige, den alvorlige, den glade, den gode ven … du kan selv fortsætte listen. På et tidspunkt finder vi ud af at vi er kun de ting i forhold til dem der vurderer os, eller dem vi sammenligner os med.

Når vi starter vores selvudviklingsvej, går vi på opdagelse i hvem vi ikke er. Hvis vi ikke er vores tanker, følelser og krop, hvem er vi så?

Astrologisk er det månens placering i horoskopet der viser hvilke roller vi har haft i vores opvækst, og hvem vi har fået fortalt at vi er, i den familie vi kommer fra. Når vi arbejder med at finde ud af hvem eller hvad vi i virkeligheden er, må vi arbejde med at ”afvikle månen” det vil sige, at finde ud af hvilke roller og former vi har påtaget os i familien, som ikke er hensigtsmæssige, og arbejde med at skille os af med det der ikke længere fungerer for os. At arbejde med personlig udvikling kræver mod, fordi vores omgivelser vil ofte have at alting er som det plejer, og derfor bryder de sig ikke nødvendigvis om at vi ændrer os. Vi må huske på at Familiemønstrene er nedarvet igennem generationer, og derfor giver tryghed.


Månen symboliserer også alt det ubevidste, og vores følelser. Derfor er det af stor betydning at arbejde terapeutisk med de uhensigtsmæssige mønstre vi har, fordi når vi er låst fast i vores følelser, roller og former, har vi svært ved at udtrykke os fuldt ud, personligt og autentisk.

Kreativitet, Solen, Løven og 5. hus.

Tid til kreativitet☀️ 
Tydningsmæssigt hører kreativitet (selvudtryk) til Solen, Løven og i 5. Hus. 
5. Hus er det sted din kreativitet kommer til udtryk. Har du en eller flere planeter i det hus, fortæller det tegn de står i, hvordan din kreativitet kommer til udtryk.

Jeg har bl.a månen stående i 5. Hus. I Jomfruens tegn. Personligt handler Månen om vores følelsesliv, om alt det vi har arvet fra familien, og ikke er særlig bevidste om. Den handler også om det som, af en eller anden grund, får os til at føle os trygge, og til at søge opmærksomhed. 
Jeg har Månen i Jomfruens tegn. Jomfruen står for ordentlighed, nøgternhed og praktisk sans.

Min højtelskede farmor, som var enke, strikkede “Skibstrøjer” hele min barndom. Trøjerne solgte hun til de færøske sømænd, og tjente på den måde til dagen og vejen … om det er en af grundene til at jeg mærker ro, glæde og nærmest en lykkefølelse, når jeg strikker for/til andre, det vides ikke, men det tror jeg ?

Skriv til mig!

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du gerne vil bestille en tid til en horoskoptydning, psykoterapeutisk samtale etc.

(Vælg service i formularen)

 

Skriv til mig!

Tilmeld Nyhedsbrev

 

Kontakt info

Find vej

Astrolog og Psykoterapeut

Jóna Ólavsdóttir 

Korsgade 10, gården

2200 København N

Telefon: 26 18 36 92
Email: info@jonaolavsdottir.dk

CVR: 31443512

Diplomuddannet Spirituel Astrolog fra Astrologisk Akademi v/ Claus Herskind Houlberg

ID Psykoterapeut ID Academy

Medlem af ID Psykoterapeutisk Forening (IDPF)

Fagmedlem af Astrologisk Selskab (FAS)

Medlem af Spirituelle Astrologers Netværk (SAN)